Acies International - Bodyguards

Persoonsbeveiliging in Amsterdam

voor het hoogste segment

Zakelijk  |  Privaat  |  Beroemdheden  |  Politici  |  Overheid  |  Families 

Acies International - About Us Amsterdam

Persoonsbeveiliging in Amsterdam

Wij leveren professionele persoonsbeveiliging aan bedrijven, overheden, beroemdheden en individuen in Amsterdam en omgeving. 

Persoonlijke veiligheid is de basis voor succes en geluk in zaken, politiek en persoonlijk leven. 

Wij hebben een uitgebreid netwerk van (semi-)overheden en geselecteerde serviceverleners. Zo kunnen wij maatwerk oplossingen en aanvullende diensten bieden om uw verblijf efficiënt te beveiligen. 

Acies International - Bodyguards

In het kort wie wij zijn

Wij zijn Acies International.

Wij leveren sinds 2013 wereldwijd hoog kwalitatieve beveiliging en protectieve services aan koningshuizen, politici, beroemdheden, bedrijven en individuen met een hoog-risico profiel.

Onze services zijn gericht op het creëren van ultieme veiligheid zodat onze cliënten in volledige vrijheid en veiligheid kunnen werken, leven en reizen.


Altijd, overal en onder alle omstandigheden. Wij leverden onze diensten aan honderden cliënten op vijf continenten onder vaak uitdagende of gevaarlijke omstandigheden.

Onze mannen en vrouwen zijn geselecteerde professionals met achtergronden bij gespecialiseerde overheidsdiensten en wereldwijde ervaring in het beschermen van high-end cliënten.

Acies International - VVIP icon
Officiële delegatie Chinese overheid in Nederland
"Heel erg tevreden. Onze mensen waren 100% veilig. De onderhandelingen waren veilig en een groot succes"  
-Afgevaardigde regering Volksrepubliek China

24/7 persoonsbeveiliging onder alle omstandigheden, voor korte of langere duur

 Veilig leven, reizen en werken

Verhoogde productiviteit

Onbezorgd comfort & veiligheid

Efficiëntie in uw missie en doelen

Uw waardevolle assets veilig

Uw reputatie beschermd

Wat is persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging is een compleet systeem van observatie, analyse, planning en het toepassen van verschillende preventieve en beschermende maatregelen.

Persoonsbeveiliging is niet wat het publiek vaak denkt; een bodyguard die afwacht tot er iets gebeurt en dan reactief handelt.


Efficiënte bescherming van personen is altijd proactief en voor 90 procent preventief. 

Wij creëren een veilige bubble rond de cliënt, zijn familie en woon- of werkomgeving.

Of het nu statisch is of onderweg, persoonsbeveiligers zorgen ervoor dat de kans dat kwaadwillende personen in deze bubble verschijnen absoluut geminimaliseerd wordt.   

Extra services en netwerk

Om u, in uw specifieke situatie, efficiënte bescherming te kunnen bieden werken wij meestal samen met enablers.

Enablers zijn alle partijen die al voor en met u werken en alle partijen die wij kunnen inschakelen om een compleet systeem van beveiliging te creëren. 

Wij kunnen werken als geheel solitair werkend systeem binnen een organisatie maar om de effectiviteit van onze services te vergroten gaan wij meestal een symbiose aan met uw enablers.
Zo passen wij ons naadloos aan aan het systeem dat u gewend bent, waarborgen wij uw veiligheid en laten zo min mogelijk footprint in uw dagelijks leven achter.


Wij hebben een uitgebreid en waardevol netwerk van (semi-)overheden en verleners van aanvullende services zoals bijvoorbeeld chauffeursdiensten, maar bijvoorbeeld ook gidsen en logistieke ondersteuning.

Dit netwerk van geselecteerde dienstverleners biedt als geen ander de mogelijkheid om uw doelen in verzorgde veiligheid te verwezenlijken.

Acies International - VVIP icon
Fotoshoot in Nederland
"Wij, Intermarketing Agency, hebben Acies International gevraagd ons te assisteren met persoonsbeveiliging bij een fotoshoot in Nederland. Het hele proces ging uitermate soepel en makkelijk. Het bookingteam was zeer behulpzaam voor, tijdens en na de opdracht. Het team van persoonsbeveiligers was zeer professioneel en ook nog eens heel erg benaderbaar. Wij raden deze services aan iedereen aan!"  
-Intermarketing Agency

Bescherming tegen elk gevaar van buitenaf

Persoonsbeveiliging is niet uitsluitend gericht tegen fysieke aanval.

Wij beschermen tegen elk gevaar van buitenaf dat op enige manier schade veroorzaakt aan uzelf, uw familie, reputatie, bedrijf, bezittingen of medewerkers. 

  • Fysieke aanval en geweld
  • Ontvoering
  • Bedreiging
  • Stalking
  • Afpersing en afdreiging 
  • Belediging en smaad


Ongeveer 50 procent van onze bodyguard operaties zijn gericht tegen niet fysieke bedreiging. 

Gratis en vrijblijvende analyse

Tot er duidelijk en wederzijds bevestigde afspraken zijn gemaakt over eventueel te leveren services, zijn elke correspondentie en onderzoek die wij voor u doen gratis en vrijblijvend.


Wij leveren uitsluitend services die echt nodig zijn. Wij adviseren geen services die geen zin hebben of waarvan de uitkomst ook op een andere manier had kunnen worden bereikt. 


In het verleden hebben wij potentiële cliënten afgewezen omdat zij onrealistische verwachtingen hadden of omdat wij wisten dat wij bepaalde verwachtingen niet konden waarmaken. 


100% transparantie voor uw veiligheid

Acies International - Bodyguards

Meer informatie

U kunt ons altijd contacten voor meer informatie en de mogelijkheden. Wij analyseren uw situatie altijd gratis en geheel vrijblijvend.